Tel       Mail       Mapa

  • Facebook
  • Instagram

Specijalistička ordinacija iz oblasti pedijatrije “Pedijatrija Todorović” nalazi se na Slaviji u ulici Prote Mateje broj 13.Ordinaciju vodi dr Danijela Todorović, specijalista pedijatrije sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decomsvih uzrasta, od rođenja do završetka srednje škole.Kod nas možete obaviti preglede Vašeg deteta od strane pedijatra i konsultanata iz svih oblasti pedijatrije, ultrazvučne preglede i laboratorijske analize.Konsultantski tim čine
lekari sa dugogodišnjim iskustvom.


LEKARI KONSULTANTI su iz sledećih oblasti pedijatrije:


-gastroenterologija
-dermatologija
-defektologija/logopedija
-infektologija
-neurohirurgija
-nefrologija
-nutricija
-opšta pedijatrija
-ortopedija
-otorinolaringologija (ORL)
-oftalmologija
-psihijatrija
-psihologija
-radiologija
-stomatologija
-urologija
-fizikalna medicina
-hematologija


U "Pedijatriji Todorović" posebnu pažnju posvećujemo PREVENTIVNIM PREGLEDIMA:


-praćenju rasta i razvoja,
-vakcinacijama,
-savetovalištu za ishranu,
-ultrazvučnim pregledima kukova odojčadi,
-skriningu na malokrvnost,
-sistematskim pregledima dece svih uzrasta.


U ordinaciji se mogu obaviti i pregledi pred polazak u kolektiv, osnovnu i srednju školu. Preporuka je da se sistematski pregledi rade jednom godišnje.Osim pregleda pedijatra, u zavisnosti od uzrasta deteta, obuhvataju preglede drugih specijalista, ultrazvučni pregled i laboratorijske analize. Decu vakcinišemo prema kalendaru vakcinacije Republike Srbije ili prema nacionalnom kalendaru vakcinacije drugih država. Sve vakcine kojima vakcinišemo decu registrovane su od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije.Prema savetu lekara, u dogovoru sa roditeljima, deca se mogu vakcinisati i protiv bolesti za koje vakcinacija nije obavezna.
Ukoliko je dete bolesno, u najkraćem roku ćemo obaviti pregled pedijatra, otoskopski pregled, laboratorijske analize, dodatne preglede i ultrazvuk ukoliko su potrebni. U "Pedijatriji Todorović" mogu se uraditi ultrazvučni pregledi: kukova odojčadi, abdomena, urotrakta, štitne žlezde, mekih tkiva. Ordinacija poseduje kompresorski inhalator za potrebe inhalacija, otoskop, timpanometar, kao i pulsni oksimetar za proveru
zasićenosti krvi kiseonikom. Pregledi se mogu obaviti i u kućnoj poseti. U cilju sveobuhvatne prevencije i kontrole zdravstvenog stanja dece, uspostavili smo saradnju sa predškolskim ustanovama.

U ugodnom ambijentu, “Pedijatrija Todorović” ima 2 komforne ordinacije i 2 čekaonice.Trudimo se da se deca iroditelji prijatno osećaju tokom posete lekaru.


SVAKOG DANA “Pedijatrija Todorović” daje 10% popusta na redovnu cenu pregleda pred polazak u kolektiv (redovna cena 3000 din., cena sa popustom 2700 din.) i na redovnu cenu pregleda pedijatra sa ultrazvukom kukova (redovna cena 6000 din., cena sa popustom 5400 din.).


Briga o zdravlju Vaše dece je ulaganje u njihovu budućnost
.